*** Водещите вечерни новини на 14 март ***   След като първо

...
*** Водещите вечерни новини на 14 март ***
 
След като първо
Коментари Харесай

Водещите новини! Русия започва да пиратства; украинец обеща къща с 40 дка двор за главата на Кадиров

*** Водещите вечерни вести на 14 март ***

 

След като първо Путин позволи пиратстването на програмен продукт и интелектуална благосъстоятелност в Русия без заплащане на западните притежатели, в този момент съветският президент подписа закон, допускащ задграничните самолети, наети от съветски самолетни компании, да бъдат регистрирани като благосъстоятелност на самолетните компании, които ги употребяват.

***

Казаха, че няма да атакуват Украйна, нападнаха Украйна. 

Казаха, че няма да стрелят по цивилни, стрелят по цивилни. 

Казаха, че няма наборници в съветската войска в Украйна, армията цялостна с наборници, че и пленени и убити. 

Казаха, че няма да окупират Украйна, в този момент това:

***

Бременна жена и бебето й са умряли, откакто Русия бомбардира родилния дом в Мариупол, където е трябвало детето да се появи на бял свят, научи Асошиейтед прес, представена от Politico.

***

Големи военни маневри с присъединяване на 30 000 бойци на НАТО и от страни сътрудници на пакта започнаха през днешния ден в Норвегия на фона на рецесията сред Запада и Русия поради войната в Украйна, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Отдавна запланувано, военното обучение „ Колд риспонс 2022 “ („ Студен отговор 2022 “) цели да бъде тествана способността на Норвегия да получава външни подкрепления при положение на експанзия от трета страна, според член 5 от Северноатлантическия контракт, който задължава членовете да се притекат на помощ на нападната страна от пакта.

***

Бившият депутат на Украйна Евгений Рибчински даде обещание къща с имот покрай Киев за убийството на чеченския водач Рамзан Кадиров.

Ръководителят на Чеченската република се похвали по-рано, че е дошъл в Украйна и разгласява видео в тъмна стая, в която разисква военни карти с група бойци.

***

И България не е предпазена от съветската експанзия

***

***

Ти да видиш! Не може да бъде!

***

Такъв бе неговия коментар по отношение на мнението на енергийния специалист от Центъра за проучване на демокрацията Мартин Владимиров, изказано пред БНР, че България има право да спре преноса на съветски природен газ, в случай че си получи заплащането по контракта за пренос в рубли.

" За нас това би било цялостна злополука ", сподели Вучич, като уточни, че всички останали има от кое място да получат газ, а Сърбия няма от кое място, с изключение на от Украйна и Унгария или по газопровода през България. Ако ни го спрат, не знам какво да ще вършим, добави той.

***

И Илон Мъск се подиграва с Путин

***

След създалата се на 2 и 3 март блъсканица с високите цени на горивата на някои бензиностанции и последващите инспекции на КЗП на обекти в цялата страна, цените бързо се върнаха на равнищата отпреди това. Днес цените и при олиото към този момент са се успокоили. Установено е несъмнено, че няма дефицити на артикули.

***

***

Армията на Украйна е свалила четири съветски самолета, три хеликоптера и един дрон през вчерашния ден, оповестиха от щаба на Военновъздушните сили на Украйна.

***

Путин надали е подозирал, че тъкмо по този начин ще преподреди света. Вероятно друго си е представял 

***

Защото промоциите към този момент не са безвредни, изглежда 

***

Млада жена (22 г.) е с заплаха за живота, откакто е била прободена с нож в региона на главата. Това оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Инцидентът е станал към 5:15 часа тази заран в частна квартира на ул. " Хаджи Димитър " в Бургас, населявана от потърпевшата и 27-годишната й сестра.

За нападението над 22-гошната жена е арестуван 21-годишен престъпно проявен.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР